مدیر هتل باید از چه ویژگی‌هایی برخوردار باشد؟

ویژگی های مدیر هتل

اولین و مهمترین فردی که می‌تواند سکان‌دار یک هتل باشد و آن را به مسیر درست هدایت کند، مدیر هتل است. هتل‌داری به عنوان یکی از ارکان اصلی و مهم گردشگری محسوب می‌شود. اقامت در یک هتل خوب نیز از دغدغه‌های گردشگران می‌باشد. بنابراین مدیران هتل‌ها ایفا کننده نقش مهمی در کمک به بازگشت دوباره مسافران هستند. آن‌ها می‌توانند با داشتن ویژگی‌های مهم و اصولی مکانی همراه با آسایش، آرامش، رفاه و… برای مهمانان و مسافران خود مهیا کنند.

دانش کافی مدیر هتل در حوزه هتل‌داری

کسب دانش به روز و تخصصی در مورد هتل‌داری یکی از مهمترین ویژگی‌های مدیر هتل به شمار می‌رود. گذراندن دوره‌های مهارتی و کاربردی همچون مدیریت تخصصی هتل، مدیریت عمومی واحدهای اقامتی، بازاریابی و فروش، الگوها و آداب رفتاری و… نقش مهمی در اداره یک هتل حرفه‌ای ایفا می‌کنند.

مدرک تحصیلی یکی از شرایط مورد نیاز جهت پیشبرد اهداف به شمار می‌رود. اما برای این‌که یک مدیر بتواند موفقیت را کسب کند، نیاز به یادگیری تخصصی اصول به روز هتل‌داری می‌باشد.

آشنایی با زبان کاربردی رایانه و زبان‌های خارجی

در هتل‌داری نیاز به همزبانی و همدلی با گردشگران احساس می‌شود. یک مدیر هتل برجسته باید بتواند با مهمانان ارتباط کلامی خوبی برقرار کند تا بتواند به میزان قابل توجهی خواسته‌های آنان را اجرا کند. آشنایی با زبان‌های خارجی می‌تواند تاثیر مثبتی در جذب گردشگران خارجی داشته باشد. به طوری‌که گردشگران با حضور در یک هتل چند ستاره لحظات شیرینی را سپری کنند. همین امر سبب می‌شود مسافران هتل مورد نظر را به دوستان و نزدیکان خود معرفی کنند.

ویژگی های مدیر هتل

آشنایی با آخرین قوانین هتل‌داری

شناخت آخرین مقررات و قوانین هتل‌داری از دیگر ویژگی‌های یک مدیر موفق می‌باشد. این قوانین می‌تواند شامل دستورالعمل‌های نظارت، آئین نامه‌های اجرایی و قانون توسعه صنعت جهانگردی و ایرانگردی، استاندارد سازی هتل، ضوابط معماری و فنی هتل، رزرو اتاق و تعیین قیمت‌ در هتل و… ‌باشد.

ارتباطات برون سازی مدیر هتل

یک مدیر باید از ارتباطات برون سازی موثر برخوردار باشد. این ارتباطات جهت پیشبرد صنعت هتل‌داری از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد. ارتباط با تشکل حرفه‌ای هتل‌داران، اداره نظارت بر اماکن عمومی، گردشگری و صنایع دستی، اداره امور مالیاتی، ادارات کل میراث فرهنگی، شهرداری منطقه و… از جمله ارتباطات تاثیرگذار مدیر هتل به شمار می‌روند.

توجه به شاخص‌های مهم خدمات هتل‌داری

کیفیت خدمات هتل‌داری و نظارت آن توسط مدیر هتل می‌تواند در جذب گردشگر موثر باشد. این شاخص‌ها شامل نحوه برخورد با مهمان، بدرقه، بهداشت، استقبال، تعیین فرآیندها، نحوه پاسخگویی، قیمت و… می‌باشد.

حضور مستمر مدیر هتل در رویدادهای مختلف

لازم است مدیر هتل جهت کسب تجربه، دانش افزایی، تقویت ارتباطات و… در رویدادهایی که به حوزه هتل‌داری و گردشگری مربوط می‌شود حضور مداوم و پیوسته داشته باشد. از جمله رویدادهای مختلف می‌توان به سخنرانی‌ها، جشنواره‌ها، همایش‌ها، سمینارها و… اشاره کرد.

مشخصات برتری یک مدیر موفق

  • آن‌چه باعث برتری یک مدیر موفق در هتل‌داری می‌شود، ظرفیت و انعطاف پذیری جهت مقابله با حوادث و مشکلات هتل می‌باشد. به طوری‌که مدیر بتواند با ظرفیت بالا سختی‌ها را به خوبی پشت سر بگذارد و در برابر دشواری‌ها قدرت اتخاذ تصمیم قاطع، صحیح و اصولی را داشته باشد.
  • توانایی توضیحات به صورت شفاهی، برخورداری از قدرت بیان بالا نیز از دیگر ویژگی‌های مدیر هتل به شمار می‌رود.
  • مهارت و استفاده به موقع از تجربه عملی و فکری نشان دهنده یک مدیر برتر در فن هتل‌داری می‌باشد.
  • داشتن قدرت ابتکار در تمام امور مربوط به کارکنان هتل، مسافران، گردشگران و… از دیگر مشخصات برتری یک مدیر نسبت به سایر مدیران هتل‌ها می‌باشد.
  • امین بودن، درستکاری، برخورد مناسب و خوب با کارکنان و مهمانان هتل بسیار حائز اهمیت می‌باشد.
  • آشنایی با سیستم‌های جدید، تکنولوژی روز و مهارت‌های پیشرفته یک مدیر می‌تواند نقش اساسی در برتر بودن او نسبت به سایرین باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *